Kræfterne bag

Jens Hansen – Ejer og stifter

Mit navn er Jens Hansen, men først og fremmest er jeg en person, som brænder for mit arbejde. Jeg er en engageret og fagligt velfunderet socialpædagog samt proces- og organisationskonsulent. Dette kan tydeligt ses på min mere end 20 års brede erfaring inden for feltet. At finde de rette samarbejdspartnere til at støtte de unge på det rigtige tidspunkt i de unges liv gør jeg altid en dyd ud af. Heraf blev Dinogminindsats født.

Mine kvalifikationer og kompetencer

Gennem mit arbejde har jeg hjulpet udsatte børn og unge på kanten af samfundet til at se meningen med beskæftigelse, få fritidsjob og starte på en uddannelse. Jeg har qua mit arbejde som støttekontaktperson stor praksiserfaring med unge og deres familier og god forståelse for det relationelle i processen. Derudover har jeg stor praksiserfaring inden for feltet som beskæftigelsesmedarbejder og virksomhedskonsulent, hvilket har givet mig en fundamental viden i samspillet mellem borgere og virksomheder. Desuden har jeg en diplomuddannelse i socialt arbejde med børn, unge og familier samt en diplomuddannelse i beskæftigelse.

Sebastian N. Behrndtz – IT konsulent og udvikler

Mit navn er Sebastian, og jeg har igennem mange år interresseret mig for socialt arbejde og støtte til unge, der har det svært. Jeg har selv en historik som en ung, der havde brug for en hjælpende hånd. I dag sætter jeg en ære i, at kunne hjælpe til med, at den næste generation får den hånd de har brug for.

Med mine erfaringer indenfor IT, assistere jeg med at udvikle, og vedligeholde Dinogminindsats tekniske løsninger.

Scroll to top